Общината, зам.-кметът е решил да ни изгонят. Брат ми се отказа

...
Общината, зам.-кметът е решил да ни изгонят. Брат ми се отказа
Коментари Харесай

Братът на барикадиралия се в София: Той се отказа от живота

„ Общината, зам.-кметът е решил да ни изгонят. Брат ми се отхвърли от живота, компанията го излъга, че сякаш му търсели квартира. Вкарали го в лудница, не е рисков. Той взимаше 24 часа, всеки ден на работа. Каквато работа има, работим. Всичко можем. Сега ще забележим какво ще стане “, сподели Алексей, брат на барикадиралия се Георги. 
Прочетете още
Алексей сподели пред БТВ, че той и брат му Георги са от село Айдемир, само че пристигнали да живеят в общинското жилище в столичния кв. „ Слатина “.

„ Аз нямам персонална карта над 10 години, никой не ми дава. Как да стартира работа и да взема квартира? Преди да дойдем тук, питахме да плащаме наем, общината споделиха, че покривът бил доста зле, падал и не можел да се живее тук, а в този момент споделят, че настаняват някакви, подслон ли ще вършат. Цялата работа е да ни изгонят “, сподели още Алексей. 

По-рано денем мъж, самонастанил се в общинско жилище, се барикадира в София .  Той се заля с бензин и заплаши, че има револвер. Районът беше отцепен. 

На място дойдоха спецполицаи и снайперисти. В продължение на няколко часа те се опитваха да убедят мъжа да се съобщи. Мъжът беше обезвреден с електрошок и задържан.

 
 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР